HAPPY LIFE DESIGN OP DE VITRINE IN BRUGGE!

Na de gezellige kerstmarkt in De Haan eind vorig jaar, de Geurparty’s aan huis en mijn eerste Geurworkshop begin maart is het tijd voor een volgende uitdaging: Happy Life Design trekt naar Brugge! Met mijn eigen creaties natuurlijke Huisparfums, een nieuwe lading mozaïeken Geurlampen en knisperende Geurkaarsen op het stijlvolle pop-up event De Vitrine kan mijn weekend alvast niet meer stuk!

Happy Life Design op De Vitrine
Happy Life Design op De Vitrine

Mijn pop-up store in een authentiek fabriekspand

De Vitrine is een sfeervol pop-up winkelcentrum dat shoppen tussen de 95 eigentijdse en stijlvolle winkels, webwinkels en labels extra aangenaam en makkelijk maakt.
Het doorwinterde karakter van het oude fabriekspand La Brugeoise doet het pop-up event alle eer aan. Een authentiek bewaard stukje industrieel Vlaams erfgoed van begin 1900. Wat in 1818 begon als ijzergieterij is sinds 1999 een beschermd monument. Sinds 2010 wordt de site ingezet als eventlocatie.
Wow, erfgoed én mijn Happy Life Design pop-up store. Ik voel me al helemaal in mijn sas!

La Brugeoise

La Brugeoise
La Brugeoise

 

 

 

 

 

Meet me @DeVitrine dit weekend!

Zoals je weet ben ik een enthousiaste, gedreven vrouw met een missie: happy & healthy homes creëren. Daarom ga ik steeds op zoek naar kwalitatieve interieurartikelen die niet enkel mooi ogen, maar ook bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Een gelukkig huis én gelukkige bewoners is de secret. Mijn slogan is niet voor niets: “A happy Soul in a happy Home”!

En omdat creëren nu eenmaal is mijn DNA zit, kon ik het niet laten om mij te verdiepen in pure etherische oliën en hun weldadige werking. En wat kwam er uit de mouw? Een aapje? Neen, mijn eigen creatie Huisparfums! Meer ga ik niet verklappen… meet me op De Vitrine, eerste verdieping, stand nummer 56. Volg jouw neus… het zal er heerlijk ruiken!

Beursplan De Vitrine - 1ste verdieping
Beursplan De Vitrine – 1ste verdieping

En wat staat er nog op het programma?

I lOVE WORKSHOPS! Boeiend om mijn klanten te inspireren en hen spelenderwijs iets bij te leren. Ik ben dan ook héél blij om op De Vitrine mijn eerstvolgende workshops te kunnen aankondigen.

Op 6 en 19 april neem ik jou mee in de wondere wereld van het Huisparfum. Je leert spelenderwijs geuren herkennen en je creëert jouw eigen Lente Huisparfum met pure etherische oliën! Info & inschrijven: GEURWORKSHOP

Geurworkshops
Geurworkshops

Nieuw op het programma zijn de Kleurworkshops ‘Kleur in jouw Interieur’.  Op De Vitrine vertel ik je er alles over 🙂

Kleurworkshops - 'Kleur in jouw Interieur'
Kleurworkshops – ‘Kleur in jouw Interieur’

Ik kijk alvast uit naar het weekend. Jullie ook? Tot dan!

About Isabelle

Ik ben Isabelle, Interieur & Lifestyle Expert en de bezielster van Happy Life Design. Mijn doel is interieur en lifestyle perfect in harmonie brengen. Ik help jou bij jouw interieur & lifestyle keuzes. Omdat van klein af interieur, mensen helpen en gelukkig maken mijn passie is. Heb ik ook jou geïnspireerd? Wil je meer uit jouw interieur en leven halen? Volg dan regelmatig de verhalen op mijn blog. Ik wijd jou in alle secrets van een happy life designer in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *