MIJN DROOM

Ik ben Isabelle, Interieur & Lifestyle Expert en de bezielster van HAPPY LIFE DESIGN.

@Melbourne beach
@Melbourne beach

MIJN  MISSIE

Ik wil zin geven aan het leven van mijn klanten op vlak van interieur en wellbeing. Een lach op hun gezicht toveren als ze thuis komen of werken in een harmonieus en inspirerend interieur. A happy soul in a happy home!

Mijn doel is interieur en lifestyle perfect in harmonie brengen. Ik help jou bij jouw interieur & lifestyle keuzes. Omdat van klein af interieur, mensen helpen en gelukkig maken mijn passie is.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Droom je van een thuis waar jij en jouw gezin ten volle genieten van elkaars gezelschap en toch elk zijn eigen stek heeft? Wil je graag een interieur dat helemaal bij jou past en waarmee je kan uitpakken bij familie, vrienden en kennissen?
Maar zie je door het bos de bomen niet meer? Weet je niet hoe en waar eerst te beginnen? Hoe orde scheppen en opruimen? Welke kamerindeling? Welke kleuren en behang kiezen? Passende meubels en accessoires? Hoe jouw kantoor organiseren en aankleden?

Een waaier aan advies

  • Interieurstyling
  • Kleuradvies
  • Feng Shui coaching
  • Geurparty’s
  • Huisparfums in de geurshop


MIJN AANPAK

Ik maak gebruik van mijn intuïtieve creativiteit, mijn gevoel voor kleur, esthetiek en harmonie, aangevuld met studies Interieurinrichter, Kleuradviseur en de authentieke Chinese Feng Shui Expertopleiding. Ik behaalde mijn diploma’s in België en Nederland.

Als een echte interieur addict volg ik alle interieurprogramma’s op TV, verslind interieur en lifestyle magazines, lees blogs van gespecialiseerde media, bezoek nationale en internationale beurzen, verdiep mij verder in Feng Shui en volg de nieuwste trends in interieur, kleur en lifestyle op de voet. Na verdieping in de helende werking van etherische oliën heb ik met veel liefde enkele natuurlijke huisparfums samengesteld.


MIJN VERHAAL

Als kind was mijn kamer mijn werkterrein. Niet om te puzzelen of te spelen met blokjes, wel om mijn kasten te verzetten, spulletjes op te bergen en mijn muren mooi aan te kleden met mijn verzameling miniatuur parfumflesjes, mijn favoriete quotes en kleur. Véél kleur. Zelf droeg ik ook altijd vrolijke kleurtjes. Zomer én winter. Kon ik de wereld maar laten inzien dat een leven vol kleur zoveel mooier en inspirerender is.

Op 25-jarige leeftijd volgde ik mijn kinderdroom en verhuisde naar zee. Waarom wachten tot mijn pensioen, terwijl ik al die jaren al kon genieten van het dagelijkse vakantiegevoel? Pure nostalgie naar vakanties met zon, zee en strand. Wakker worden door het belgerinkel van de soepmobiel, de zilte zeelucht vermengd met de geur van zonnecrème en boules de berlins, wandelen en loslaten, gedachten meegevoerd met de zeewind.

Na de volledige renovatie en restyling van mijn vorige herenwoning aan zee, kreeg ik veel positieve reacties van potentiële kopers. Of ik soms binnenhuisarchitecte was? Welke leuke styling ideeën ik had toegepast. Hoe goed dat de kleuren matchten. En wat een rust en energie mijn huis uitstraalde.

#Herenwoning Wenduine
#Herenwoning Wenduine

Alhoewel ik vijftien jaar werkzaam was in marketing en communicatie en al jaren avondschool volgde, wilde ik eens iets anders. En waarom geen interieuropleiding? Mijn hobby en passie volgen? Mensen inspireren, advies geven. En misschien een blog schrijven?

Dit was het begin van HAPPY LIFE DESIGN. Mijn jarenlange ervaring in de marketingwereld was mijn leidraad. Mijn gevoel voor vormgeving, kleur en harmonie mijn inspiratie. 


En wie  inspireert mij nog?

picmonkey-collage

Mijn hondje Sloeber. Een Shi-Tzu van zestien jaar. Samen maken we lange strandwandelingen. Zo maak ik ruimte in mijn hoofd voor nieuwe ideeën en kan ik mijn klanten nog beter ondersteunen. Want enkel met voldoende zelfzorg kan je anderen gelukkig maken. Zo schenk ik als designer niet enkel jou een happy life, maar geniet ik zelf ook met volle teugen van!


HEB IK JOU OOK GEÏNSPIREERD?

 Heb ik ook jou geïnspireerd? Wil je meer uit jouw interieur en leven halen?

Volg dan regelmatig de verhalen op mijn blog. Ik wijd jou in alle secrets van een happy life designer in. En word fan op van mijn facebook pagina !

Hulp nodig bij de styling van jouw interieur? Stuur een mailtje naar info@happylifedesign.be voor een afspraak.

#facebook.com/designhappylife
#facebook.com/designhappylife