Geur Feng Shui

 

Ik hou van geur. Geuren voeren je naar een andere wereld. Een wereld van emoties, herinneringen en wellbeing. Geuren brengen je tot leven en doen je goed voelen. Ze brengen rust of net dat tikkeltje extra energie. Een geurend wolkje geluk.

Ik vind het heerlijk om mijn huis lekker te laten ruiken. Dan experimenteer ik met een mix van etherische oliën die naar mijn aanvoelen perfect bij elkaar passen. En altijd leuk als je de bevestiging van vrienden krijgt.

Het straffe is dat etherische oliën zeer geconcentreerd en krachtig zijn. Ze worden gewonnen uit bloemen, bladeren, hout en schillen van citrusvruchten. Elke etherische olie heeft zijn specifieke eigenschappen. Veel etherische oliën hebben reinigende en antibacteriële eigenschappen. Sommigen werken stimulerend, anderen hebben een eerder ontspannende werking.

Workshops
Etherische oliën

Geur Feng Shui

Etherische oliën hebben een hoge energetische trilling. En daar draait het in Feng Shui ook allemaal om. Feng Shui zorgt voor een optimale doorstroming van de Qi of levensenergie in jouw woning waardoor jijzelf je ook veel energieker voelt. Etherische oliën kunnen jou helpen jouw doelen te ondersteunen. Voel je je wat down? Vertoef dan vooral in de positieve sectoren van jouw huis en verspreid wat grapefruit etherische olie voor een goed humeur. Voor een goede nachtrust kan je slapen in de rustplek van jouw huis en werken met lavendelolie. Wil je geconcentreerd kunnen werken? Plaats jouw home office dan in een ruimte die volop Qi ontvangt, ondersteund wordt door de 8 Mansions succes sector, een positieve Feng Shui Flying starcombinatie heeft en een Qi Men Life of Open door heeft. Verstuif dan etherische oliën die jouw concentratie bevorderen en je zit helemaal goed.

Een opgeruimd huis staat netjes. Om de energie goed te laten doorstromen is een proper en rommelvrij huis erg belangrijk. Opruimen maakt ook jouw hoofd leeg en zorgt ervoor dat je rustiger en intuïtiever beslissingen kan nemen. Voeg bij de grote schoonmaak enkele druppeltjes lemon grass etherische olie aan jouw emmer of stofzuigerzak toe voor een zuiverende werking. En kies voor natuurlijke, milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Meer lezen over de helende kracht van etherische oliën.

Hoe eraan beginnen?

Dit klinkt misschien wat overweldigend, maar je staat er gelukkig niet alleen voor.  Tijdens een Feng Shui Expertise stelt Isabelle een energiekaart van jouw woning op. Vervolgens worden de gunstige ruimtes bepaald om te leven, slapen, ontspannen en hoe je meer balans en flow in jouw leven krijgt. Wat je kan doen om de verbeterpunten die voor jou belangrijk zijn aan te pakken. Ook krijg je tips hoe je de ruimtes kan inrichten en aankleden. Ook krijg je tips welke etherische oliën jouw doelen ondersteunen.

Feng Shui Expertises