Feng Shui Home Expertise

Een Feng Shui expertise geeft je inzichten en richtlijnen om concreet mee aan de slag te gaan en positieve veranderingen in gang te zetten, zodat je meer flow, balans en energie ervaart in jouw woning en leven.

Een huis waar je graag vertoeft, een plek waar jij je thuis voelt als een warm deken over je heen. Een huis in harmonie met wie jij bent.

” A happy Soul in a happy home ! “

Waarom kiezen voor een Feng Shui Home Expertise?

 • Loopt je energie leeg als je thuis bent?
 • Breng je liever tijd buitenhuis door?
 • Slaap je slecht?
 • Kan je thuis moeilijk ontspannen?
 • Heb je last van gezondheidskwaaltjes?
 • Zit jouw carrière in het slop?
 • Kan je je maar moeilijk concentreren en focussen als je thuis werkt?
 • Heb je vaak ruzie met jouw partner?
 • Presteren jouw kinderen ondermaats op school?

Hoe gaat een Feng Shui Expert te werk?

Tijdens een Feng Shui Expertise wordt eerst en vooral de Chi-flow buiten onderzocht. Belangrijk is immers een goede Chi flow buiten naar jouw woning te geleiden en deze daar vast te houden.
Vervolgens meet de consultant aan de hand van een kompas de hoofdwindrichting en graden van jouw voorgevel op. Dit is de facing.
Dan wordt een energiekaart van de woning opgemaakt. Zie het als acupunctuur van jouw woning, waarbij de pijnpunten worden aangepakt en positieve punten worden gestimuleerd. Jouw woning wordt omgetoverd tot een omgeving die jou ondersteunt en versterkt. Je zal meer stroming in jouw leven ervaren.

Het expertiserapport maakt duidelijk hoe je Chi flow naar jouw woning aantrekt en deze vasthoudt en hoe storende elementen (Sha Chi of gifpijlen) te neutraliseren. Een harmonieuze wooninrichting wordt immers voor 70% percent bepaalt door de situatie buiten en 30% door de situatie binnenhuis is.
Vervolgens worden de gunstige ruimtes bepaald om te leven, slapen, ontspannen en hoe je meer balans en flow in jouw leven krijgt.
Wat je kan doen om de verbeterpunten die voor jou belangrijk zijn aan te pakken.
Ook krijg je tips hoe je de ruimtes kan inrichten en aankleden. Welke kleuren en vormen je in elke ruimte kan gebruiken.

De vijf stappen van een Feng Shui Home Expertise:

 1. Wat wil je anders in jouw huis en dagelijks leven? Waar loopt er minder vlot?
 2. Een gesprek bij jou thuis en een rondgang door jouw woning.
 3. Je ontvangt een expertise rapport met aanbevelingen.
 4. Dit advies wordt toegelicht tijdens een online gesprek.
 5. Met deze adviezen ga je aan de slag.

Wat kost een Feng Shui Home Expertise?

Feng Shui Home Expertise

Heeft jouw huis maximum vier slaapkamers? Dan betaal je voor een Feng Shui Home Expertise €698 (incl. BTW / excl. reiskosten).

Heeft jouw huis meer slaapkamers, dan prijs op aanvraag.

Quick Home Scan

Een Quick Scan van jouw woning is ook mogelijk. Dan bezorg je een grondplan van elke verdieping, de graden van de voorgevel (facing), foto’s of filmpjes van elke ruimte.
Na een telefonisch gesprek ontvang je een beknopt schriftelijk advies met richtlijnen.
De kost voor een Quick Home Scan bedraagt €368 (incl. BTW).

Wil je graag een Feng Shui Home Expertise laten uitvoeren? Neem dan contact op met Isabelle via het formulier: https://www.happylifedesign.be/contact/