GEURPARTY

Geurparty
Geurparty

GEUREN EN KLEUREN

We vinden het zalig om onze huiskamer heerlijk te laten geuren. Geuren in huis scheppen sfeer en gezelligheid. Ze roepen herinneringen op, doen ons dromen van bloemenvelden, exotische reizen, een frisse zeebries of vers gebakken appelcake.

Geur is veel meer dan zomaar een fris luchtje. Een geur die bij jou past, is pure emotie en wellbeing. Geuren en kleuren brengen je tot leven en doen je goed voelen. Ze brengen rust of net dat tikkeltje extra energie. Een vleugje romantiek, een wolkje geluk.

Waarom een GEURLAMP?

Onaangename geurtjes worden veroorzaakt door bacteriën of luchtjes die blijven hangen na het koken, door huisdieren, tabak of onze eigen lichaamsgeur. De katalytische geurlamp zuivert eerst de lucht en verspreidt dan pas een heerlijk aroma.
Een groot verschil met een huisparfum dat enkel vieze geurtjes verdoezelt, maar geen zuiverende en reinigende werking heeft.
Met de Ashleigh & Burwood fragnance lamp mag  je trouwens flink uitpakken. Stijlvol en luxueus of fris en modern… het is een echt pareltje in jouw interieur!

Een geurlamp verspreidt een lekker aroma in huis, is mooi om te zien en zuivert tegelijk de lucht. Alleen maar voordelen:

  • Eyecatcher: Yes!
  • Verwijdert vieze geurtjes: Yes!
  • Luchtzuiverend: Yes!
  • Eenvoudig gebruik: Yes!
  • Keuze uit divers design: Yes!
  • Heerlijke geuren: bloemig, fruitig, fris, kruidig, exotisch: Yes!
  • Serie Etherische oliën: Yes!
  • Cadeau sets: Yes!
Geuren en Kleuren
Geurlampen

HOUTEN LONT GEURKAARSEN maken de sfeer!

Een geurkaars die heerlijk ruikt én gezellig knispert als een haardvuur? Ja, dat kan!

De Woodwick geurkaarsen met houten lont laten je genieten van een heerlijk aroma en het gezellige geluid van een knisperend haardvuur. Deze kwalitatieve kaarsen uit sojawas hebben een lange brandtijd en branden gelijkmatig op. Geen vervelend kaarsvet aan de randen of kratertjes!

De presentatie in een elegant glas met houten deksel zorgt bovendien voor een echte blikvanger in jouw interieur.

Geurkaarsen met houten lont
Woodwick geurkaarsen

LET’S GEURPARTY!

De Geurparty van Happy Life Design komt naar jou! Isabelle neemt jou en jouw gasten mee op geurreis. Een ontdekkingstocht in de wereld van de huisparfums. Heerlijke geuren verspreid door prachtige geurlampen die een echte eyecatcher en meerwaarde brengen in een hedendaags interieur.

Isabelle laat jullie kennis maken met de geschiedenis van het huisparfum en de geurlamp. Hoe we geuren waarnemen, de diverse geurfamilies, de modellen geurlampen van Ashley & Burwood en de werking ervan. En er mag gerust gesnoven worden. Aan testgeurtjes geen gebrek!

Maak daarnaast kennis met de Woodwick geurkaarsen met houten lont die knetteren als een gezellig haardvuur. Ontdek hoe je jouw kaars kan onderhouden zodat ze gelijkmatig opbrandt en je er heel lang van kan genieten!

Wil je graag een geurparty bij jou thuis? Een gezellige namiddag onder vriendinnen, een verjaardagsfeestje of vrijgezellenavond? Als gastvrouw krijg je 10% op basis van de omzet van die avond onder de vorm van een cadeaubon bij Happy Life Design. De geurparty gaat door bij een minimum van 7 deelnemers.

Heb je er zin in? Neem dan contact op met Isabelle:

HAPPY LIFE DESIGN
Isabelle D’hondt
T: 0472/63 31 31
E:
info@happylifedesign.be

We horen elkaar snel!