WORKSHOPS

Workshops. Heb je zin in een boeiende avond of namiddag in leuk gezelschap? In het gezellige kader van een koffiehuis of creatief atelier? Leer je graag spelenderwijs iets bij? Neem je graag een geschenkje of je eigen creatie mee naar huis?
Neem dan zeker een kijkje hieronder in het aanbod creatieve workshops van Happy Life Design. Isabelle is alvast héél enthousiast. Jullie ook?

 

Geurworkshop - Creëer je eigen Huisparfum
Geurworkshop – Creëer je eigen Huisparfum

GEURWORKSHOP – Creëer je eigen huisparfum

Tijdens deze workshop neemt Isabelle jou mee in de wondere wereld van natuurlijke etherische oliën. Je leert spelenderwijs geuren herkennen. Je maakt zelf jouw lente huisparfum om jouw huis op een natuurlijke manier heerlijk te laten ruiken! 

Workshops
Etherische oliën

We starten de workshop met uitleg over hoe we geuren waarnemen, hoe een geur is opgebouwd en de diverse geurfamilies. Je maakt kennis met de weldadige werking van etherische oliën.
Daarna gaan we onze neus testen. Herken je de diverse geuren?
Je leert hoe natuurlijke etherische oliën ons gemoed positief beïnvloeden en hoe ze gebruikt worden in huisparfums. Daarna gaan we aan de slag om zelf een natuurlijk huisparfum te maken.

WANNEER? Er staat nog geen datum vast voor deze workshop.

PLACE TO BE? Koffiehuis ’t Stil Genot in De Haan (August Beernaertstraat 5).

PRIJS? 

€48 p.p. inclusief een koffie of thee met versnaperingen / gebruik van de materialen / één huisparfum per deelnemer in een verstuiver.

MEER WETEN? ALLE INFO OVER DE GEURWORKSHOP – ‘CREEER JE EIGEN HUISPARFUM’ VIND JE  HIER

We maken er een leuke avond van. Tot dan!


KLEURWORKSHOPS – Kleur in jouw interieur

Tijdens de workshops ‘Kleur in jouw Interieur’ neemt Isabelle jou mee op ontdekkingstocht in het universum van kleuren. Want zeg nu zelf, wat inspireert meer dan een wereld vol kleur? Wat zijn jouw lievelingskleuren? Wat vertellen kleuren jou? Durf je kleur te gebruiken in jouw interieur?
Bestaan regenbogen echt? Vinden we “the pot of gold” aan het eind van de regenboog? 

Deze workshops bestaan uit 3 delen:

In de eerste kleurworkshop leer je hoe we kleuren waarnemen en wat het verschil is tussen primaire, secundaire en tertiaire kleuren. Je maakt kennis met de kleurencirkel van Johannes Itten. Wanneer kies je voor complementaire kleuren of eerder ton-sur-ton en kleurharmonie? Via doe-opdrachtjes leer je zelf kleurtjes mengen en krijg je inzicht in het aspect kleur en kleurnuances.

In de tweede kleurworkshop gaan we dieper in op het effect van kleurgebruik in interieurs. Je leert het verschil tussen warme en koude kleuren, het effect van licht in een ruimte, verruimende en cosy effecten. Aan de  hand van doe-opdrachtjes krijg je inzicht in het effect van kleurgebruik in het interieur.
Tot slot geeft Isabelle tips aan elke deelnemer aan de hand van een meegebrachte interieurfoto.

Nu kleur geen geheimen meer voor ons heeft, gaan we in de derde kleurworkshop op zoek naar de betekenis achter elke kleur: welk gevoel roept een specifieke kleur op? Waarmee wordt ze geassocieerd? Wat zijn jouw lievelingskleuren? En voor welke kleur heb je eerder een afkeer?
Je maakt kennis met de diverse interieurstijlen: van strak modern tot tijdloos klassiek. We kijken welke kleuren bij welk type ruimte passen en waar jouw voorkeur naar uit gaat. Tot slot ga je naar huis met jouw eigen kleur- en stijlpaspoort voor jouw interieur!

MEER WETEN? ALLE INFO OVER DE KLEURWORKSHOPS ‘KLEUR IN JOUW INTERIEUR’ VIND JE HIER